Tribulation predstavljajo novi single in video “Hamartia”

foto: Ester Segarra 2022
0 10

Tribulation, švedski ekstremni metalski mračnjaki in varovanci ameriške založbe Century Media Records, ki so v letošnjem letu osvojili švedskega Grammyja za njihov najnovejši studijski album “Where the Gloom Becomes Sound” (2021), predstavljajo samostojni single in video za skladbo Hamartia. Video lahko preverite spodaj.

Za režijo videa sta poskrbela  Johan Bååth in Astrid Bergdahl.

Gre za prvo skladbo, ki so jo Tribulation posneli v postavi z novim kitaristom Josephom Thollom. Single Hamartia je bil posnet ob sodelovanju z Robertom Pehrssono, za miks je poskrbel Tom Dalgety – slednji je poskrbel tudi za miks albuma “Where the Gloom Becomes Sound”, masterizacijo je opravil Magnus Lindberg.

Naslovnico za single Hamartia, ki ga lahko predvajate/pretočite, je ustvaril Tribulation kitarist Adam Zaars.

Adam Zaars pravi v zvezi s singlom Hamartia sledeče: “Ta skladba predstavlja mnogo senc pomena besede Hamartia. V soničnem oziru je jezna gotska tragedija, predstavlja pa Josepha na kitari. Je prva izmed ducata drugih, ki ji bodo sledili. Upamo, da vam bo všeč.”

Tribulation so včeraj, v družbi  Watain, Abbath in Bölzer, krenili na novo evropsko turnejo imenovano “Chariots Of Fire”. Sloveniji najbliže se falanga nastopajočih skupin ustavi že čez tri dni, 17. 9. 2022, s koncertom v bavarski prestolnici Münchnu.

Tribulation so:
Johannes Andersson – vokal, bas kitara
Adam Zaars – kitara
Joseph Tholl – kitara
Oscar Leander – bobni

Več o Tribulation:
https://www.tribulation.se
https://www.facebook.com/TribulationS…
http://www.instagram.com/tribulation_…


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki