Twisted Sister napovedujejo vinilni izid kompilacije “Greatest Hits – Tear It Loose (Studio & Live)”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2014
0 37

Twisted Sister in Friday Music so združili moči za izid ultimativne heavy metal kompilacije “Greatest Hits – Tear It Loose (Studio & Live)”. Kompilacija je prebrana iz originalnih Atlantic Record posnetkov s strani soustanovitelja in kitarista skupine Twisted Sister Jay Jay Frencha in Joea Reagosa (Twisted Sister, Alice Cooper, Thin Lizzy), zastopa pa jo fascinantni material, ki spremlja sicer zavidljivo platinasti in zlati karieri.

Kompilacija bo na voljo 14. 1. 2022, dvojna de-luxe LP zbirka, pa bo vsebovala studijske klasike, ki jih je skupina posneka v času, ko je bila pod okriljem založbe Atlantic Records, kot mdr.: We’re Not Gonna Take It, Under The Blade, I Wanna Rock, Leader Of The Pack, Wake Up (The Sleeping Giant), You Can’t Stop Rock ‘N’ Roll in Shoot ‘Em Down. Na drugem LP-ju se bo nahajal material prebran s treh historičnih nastopov na londonskih prizoriščih Marquee club, Hammersmith Odeon in Astoria, bend pa je v repertoar vključil mdr. tudi razbijače, kot: Stay Hungry, Like A Knife In The Back, S.M.F., Destroyer in Tear It Loose.

Material sta masterizirala Joe Reagoso in Jay Jay French, iz originalnih Atlantic Records posnetkov, ta dvojna vinilna kompilacija, pa bo v količinsko striktno omejeni nakladi dosegljiva tudi v barvi prozornega zlatega vinila.

K tej izdaji bodo v novi spremni besedi dodani tudi komentarji vseh štirih članov skupine, to so: Dee Snider, Jay Jay French, Mark Mendoza in Eddie Ojeda, ovojnica vinilne kompilacije pa bo opremljena z koncertno fotografijo katere avtor je Håkon Grav.

Seznam materiala na kompilaciji “Greatest Hits – Tear It Loose (Studio & Live)” je sledeč:

LP1
01. Under The Blade
02. Shoot ‘Em Down
03. The Kids Are Back
04. I Am (I’m Me)
05. You Can’t Stop Rock ‘N’ Roll
06. We’re Not Gonna Take It
07. I Wanna Rock
08. The Price
09. Leader of The Pack
10. Fire Still Burns
11. Hot Love
12. Wake Up The Sleeping Giant

LP2
01. What You Don’t Know Sure Can Hurt You (Live from the Marquee)
02. Sin After Sin (Live from the Marquee)
03. Tear It Loose (Live from the Marquee)
04. Stay Hungry (Live from Hammersmith)
05. Knife In The Back (Live from Hammersmith)
06. We’re Gonna Make It (Live from Hammersmith)
07. Destroyer (Live from Astoria)
08. Ride to Live (Live from Astoria)
09. Come Out & Play (Live from Astoria)
10. S.M.F. (Live from Astoria)

Na fotografiji: Dee Snider med nastopom Twisted Sister 12. 7. 2014 v sklopu festivala Bang Your Head!!! v nemškem Balingenu (RockLine fotoarhiv 2006-2022, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki