Type O Negative predstavljajo uradni ‘AI’ video “Halloween In Heaven”

Type O Negative (press/promo)
0 74

Type O Negative, ameriški gotski metalci iz newyorškega Brooklyna, predstavljajo ‘AI’ video za klasiko Halloween in Heaven, ki izhaja iz njihovega zadnjega in skupno sedmega studijskega albuma “Dead Gain”, ki je originalno izšel leta 2007.

Spodnja verzija singla pa izhaja iz albumskega ponatisa z dne 25. 11. 2022 za kar so poskrbeli pri nemški založbi Nuclear Blast Records. Album je šel za to priložnost tudi skozi kompleten remastering.

Ponatis albuma “Dead Again” je dostopen v formatih 2CD, 3LP in na kaseti.

“Dead Again” je bil najuspešnejši album v karieri skupine, v tednu dni po izidu, pa se je povzpel na 27. mesto najbolje prodajanih plošč ameriške glasbene lestvice.

Na dodatnem CD-ju, ki je priložen ko verziji ponatisa, se nahajajo koncertni posnetki, med njimi tudi nekateri, ki izvirajo iz nastopa skupine na Wacken Open Air festivalu iz leta 2007.

Več o Type O Negative:
https://instagram.com/typeonegativeof…
https://facebook.com/typeonegative
https://twitter.com/typeonegative
https://typeonegative.net


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki