Uriah Heep predstavljajo video in single “Golden Light”

Silver Lining Music 2022
0 82

Uriah Heep, britanski velikani rocka, so konec letošnjega januarja izdali svoj 25. studijski album “Chaos & Colour”. Album je izšel pri založbi Silver Lining Music.

Spodaj lahko že prisluhnete tretjemu singlu in preverite glasbeni video skladbe Golden Light.

Mick Box, vodja, kitarist, glavni vizionar Uriah Heep in edini originalni član aktualne postave skupine, pravi v zvezi z novim singlom sledeče: “‘Golden Light’ je nabit z grabežljivimi melodijami, spremlja ga robustni ritem, igrive kitarske linije, razganja pa ga tudi od spiritualnega optimizma. Do vsega česar smo se lotevali v karieri, smo vselej pristopali z optimizmom. Kakorkoli obračaš bo dobro na koncu vselej premagalo zlo. Tako gledamo na svet tudi sami člani skupine in to je tudi glavni razlog zakaj je pozitivizem od nekdaj tako velik del glasbene esence Uriah Heep.”

Mick dodaja: “‘Golden Light’ je tipična muzikalna rock Uriah Heep skladba, ki v sporoča da je v tem zapletenem vsakdanu vselej angel varuh, ki nas z lučjo vodi skozi vse težke čase.”

Album “Chaos & Colour” je bil posnet v londonskem studiu Chapel s skupino pa je za producentskim krmilom znova sodeloval Jay Ruston (Anthrax, Black Star Riders, Corey Taylor) z uslugami zvočnega inženirja je sodeloval Pieter Rietkerk.

Album “Chaos & Colour” je vsekakor mogoče naročiti. Razpoložljiv je v vseh standardnih formatih (CD digipak, vinil, digitalno) in različnih svežnjih.

RockLine recenzijo albuma “Chaos & Colour” lahko preberete TUKAJ.


Uriah Heep – “Chaos & Colour” (Silver Lining Music, 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki