Vader na novo evropsko turnejo ob 40. obletnici delovanja!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2023
0 95

Vader, legendarni poljski death metalci, so za letošnje leto potrdili nov sveženj koncertnih terminov v sklopu svoje jubilejne svetovne turneje prvih 40. let delovanja skupine oziroma prvih 40. let apokalipse. Vader so se že v lanski jeseni mudili na seriji evropskih koncertov v sklopu katerih smo jih RockLine prestregli 14. 10. 2023 tudi v italijanskem kraju San Dona Di Piave pri Benetkah.

No, sedaj bodo nastopili med drugim 25. 6. 2024 ponovno tudi v Sloveniji, saj se nameravajo ustaviti v kranjskem Transtation SubArtu!

Vader se v letošnjem februarju odpravljajo na obširno turnejo po Severni Ameriki, potem pa se torej vrnejo na nov sveženj evropskih koncertov. Na drugem delu evropske turneje imenovane “40 Years of the Apocalypse” bodo koncertne večere pred Vader odpirali grški thrash metalci Bio-Cancer iz Aten ter francoski death metalci iz Lyona Warside.

Spodaj se nahaja uradni letak z vsemi uradno potrjenimi termini drugega dela evropske turneje imenovane “40 Years of the Apocalypse”. Zaenkrat je znano da bo ta turneja posebna po tem, da nameravajo Vader na njej v repertoarju izvajati v celoti svoj tretji studijski album “Black To The Blind”, ki je originalno izšel leta 1997. O vseh preostalih podrobnostih vas bomo sproti obveščali.

Na fotografiji: Vader med nastopom 14. 10. 2023 v kraju San Dona Di Piave pri Benetkah in tamkajšnjem prizorišču Revolver Club (RockLine fotoarhiv 2006-2024, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki