Voivod napovedujejo “The End of Dormancy” EP

0 106

Voivod, progresivni thrash metalski geniji, doma iz kanadskega Quebeca, so naznanili izid novega EP-ja, ki bo izšel v letošnjem poletju!

Imenoval se bo “The End of Dormancy”, na njem pa se bodo pojavile tri skladbe. EP bo izšel 10. 7. 2020 pri založbi Century Media Records.

Goriščnica EP-ja je nova verzija skladbe The End Of Dormancy, ki izhaja iz še vedno aktualnega in zadnjega studijskega albuma skupine “The Wake”. Novo verzijo skladbe so Voivod nekoliko preimenovali in se imenuje The End Of Dormancy (Metal Section). V novo verzijo skladbe je vpet aranžma za pihalno sekcijo, ki jo sestavljajo pozavna, saksofon in trobenta.

Video za The End Of Dormancy (Metal Section), so Voivod posneli že v novembru 2019. Predvajate ga lahko spodaj.

Preostali dve skladbi, ki bosta zaokrožali to izdajo, sta koncertni verziji dveh Voivod skladb. Prva bo nova iz albuma The Wake”, druga pa The Unknown Knows, ki sta bili posneti na nastopu skupine v sklopu lanskoletne izdaje Montreal Jazz Festa.

EP “The End of Dormancy” lahko že kupite v prednaročilu.

Na fotografiji (od leve proti desni): Kitarist Daniel “Chewy” Mongrain in pevec Denis “Snake” Belanger, med nastopom Voivod, dne 12. 12. 2019 v ljubljanskem CUK Kino Šiška (Slovenija) – RockLine fotoarhiv 2006-2020 (avtorica fotografije: Nina Grad), vse pravice pridržane Recenzijo koncerta lahko preberete TUKAJ!

Voivod – The End of Dormancy (Metal Section) – uradni video
Voivod – “The End Of Dormancy” (EP, naslovnica)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki