Vročina postaja neznosna, a brez panike – prihajajo Iron Maiden hladilniki!

image credit: IGLOO COOLERS
0 101

Podjetje Igloo je v navezi z Iron Maiden izdelalo poseben Iron Maiden hladilnik, v katerem boste odslej dalje lahko skladiščili vaše zaloge Iron Maiden piva.

Z malo ročnih spretnosti lahko spravite v tak hladilnik iz Igloo-jeve serije “Playmate Classic”, do 14 kvartov Iron Maiden piva Trooper. Kvart je stara prostorninska mera, ki jo seveda uporabljajo samo še v Veliki Britaniji. Gre torej za približno 14 litrov piva, za katerega vas nikoli več v življenju ne bo skrbelo, da kdaj ne bi bilo primerno ohlajeno.

14 kvartov znaša 28 pločevink Trooper piva. Pri manipuliranju s hladnilnikom je proizvajalec res mislil na vse. S pritiskom na posebej dizajnirani stranski gumb, je odpiranje in zapiranje hladilnika izjemno enostavno. Mehanizem vsebuje tudi varnostno zaklopko, ki preprečuje, da bi se v hladilniku lahko karkoli streslo ali razlilo.

“Sodelovanje je naravnost pravljično. V vseh najboljših možnih ozirih,” pravi šef marketinga pri podjetju Igloo Brian Garofalow in dodaja: “Potem ko smo vključili celo armado takoj prepoznavnih Eddie-jevih motivov na naš ‘Playmate Classic’ hladilnik, smo omogočili privržencem skupine Iron Maiden, da se lahko odslej hladijo v družbi ‘Zveri’, obenem pa posedujejo nov artikel v seriji svojih Iron Maiden spominkov.”

Iron Maiden hladilnik lahko že naročite.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki