Walter Trout napoveduje novi studijski album “Broken”

Mascot Label Group 2024
0 246

Walter Trout, neizpodbitna legenda blues kitare, se 1. 3. 2024 vrača z novim studijskim albumom “Broken”, ki bo izšel pri nizozemski založbi Mascot Label Group.

Walter je sredi lanskega decembra tako že predstavili vodilni single prihajajočega novega studijskega albuma za skladbo Bleed, ki je opremljen tudi z uradnim besedilnim videom (spodaj). Na singlu sodeluje v vlogi posebnega gosta orgličar Will Wilde.

Poleg Willa Wildea sta v vlogah posebnih gostov na albumu “Broken” z Walterjem Troutom sodelovala še dva glasbenika. V naslovni skladbi albuma pevka Beth Heart, v skladbi I’ve Had Enough pa Twisted Sister vokalist Dee Snider.

Walter Trout se je za navdih pri pisanju besedil obrnil h kronologiji aktualnih dogodkov atrofije oziroma razkroja zdravih norm, postave in morale, ki bi naj opredeljevali bistvo vsake civilizirane družbe. Sloviti 72. letni ‘bluesman’ pravi v zvezi z albumom, ki izraža na eni strani jezo, na drugi pa pomirjanje, sledeče: “Vedno sem skušal pisati pozitivne skladbe, vendar pa novi album ni ravno tak. Navkljub vsemu kar se dogaja, pa se vselej oklenem upanja. Mislim, da sem prav zato napisal ta album.”

Album “Broken” lahko že prednaročite.

Seznam skladb na albumu “Broken” je sledeč_
1. Broken (feat. Beth Hart)
2. Turn And Walk Away
3. Courage In The Dark
4. Bleed (feat. Will Wilde)
5. Talkin’ To Myself
6. No Magic (in the street)
7. I’ve Had Enough (feat. Dee Snider)
8. Love Of My Life
9. Breathe
10. Heaven Or Hell
11. I Wanna Stay
12. Falls Apart
#waltertrout #broken #lyricvideo


Walter Trout – “Broken” (Mascot Label Group, 2024)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki