Warbringer predstavljajo video “Unraveling”!

foto: Alex Solca 2022
0 44

Warbringer, vroči ameriški thrash metal revitalisti, predstavljajo povsem novi video za njihovo “Wapons Of Tomorrow” točko Unraveling, ki ga lahko preverite spodaj.

Skupina, ki je pred tremi dnevi odrinila na skupno evropsko turnejo z Evil Invaders, Schizophrenia in Mason, vas vabi da razmigate svoja vratna vretenca ob gledanju videa, ki sta ga posnela, producirala in uredila Juan Rodriguez in Roberto Maqueos.

Warbringer bobnar Carlos Cruz dodaja: “Navdušeni smo nad novim videom ‘Unraveling’, ki zaobjema ves kaos med našimi nastopi, ki ga sprožajo metalski manijaki, ko se jim povsem utrga. Zahvala gre Juanu in Robertu, ki sta pripravila nov ‘ubijalski’ video ter vsem vam, ki ‘thrashirate’ z nami. Anarhija se nadaljuje tudi preko Atlantika z našo novo turnejo ‘Ravaging Europe 2023’, v družbi Evil Invaders, Schizophrenia in Mason! Preverite datume, razširite novico in se vidimo v ‘circle pitu’!”

Sloveniji najbliže se Warbringer ,Evil Invaders, Schizophrenia in Mason ustavijo 10. 4. 2023, ko se oglasijo na Dunaju in tamkajšnjem klubu Viper Room.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki