Whitesnake so v svoje vrste sprejeli basistko Tanyo O’Callaghan!

TANYA O'CALLAGHAN (press/promo)
1 237

Whitesnake, neuničljiva ikonska hard rock formacija, pod vodstvom enega in edinega Davida Coverdalea, je oznanila ime novega člana skupine. Točneje članice. To je Tanya O’Callaghan, ki se je pridružila skupini, kot zamenjava za dolgoletnega basista Michaela Devina. Novico o izstopu Devina iz Whitesnake, je skupina objavila med zadnjim vikendom.

David Coverdale je v svoji tipično senzacionalistični maniri objavil v zvezi s tem sledečo uradno izjavo: No, no, no … Dame in gospodje. Fantje in punce. Zelo smo ponosni, da vam lahko predstavimo našo najnovejšo kačo, ne kačona, rekel bi raje kar kačonko. Prosim namenite gromek družni aplavz irskemu tornadu!! Vrtavi derviš za katerega čutimo da prinaša svežo, novo, navdušujočo glasbeno energijo, ki bo dobrodošla tako v studiu, kot na odru. Tu je. Iz Irske, ena in edina Tanya O’Callaghan!!!

“Četudi iz kateregakoli razloga pa, Whitesnake do tega dne niso imeli v postavi glasbenice – ti poredni fantje, pa vendar… Ko smo videli Tanyo kako igra v družbi našega prijatelja Stevena Adlerja in njegove skupine na M3 festival leta 2019, nas je to srečanje vse odpihnilo. Elektrificiran izvajalec. Ko smo se Whitesnake in Michael Devin odločili, da se razidemo, je bila Tanya prva oseba na katero smo se obrnili in hvaležni smo da je sprejela povabilo postati kača.” snake…

“Z radostjo in navdušenjem pozdravljamo Tanyo O’Callaghan pri Whitesnake!!!

“Naj spregovori glasba!!!”

David Coverdale, ki je 22. 9. 2021 napolnil 70. let, je nedavno tega potrdil, da se namerava, po zadnji svetovni turneji skupine, upokojiti.


1 Comment
  1. Matija says

    Hm, tole damo sem videl na ROA 2017, takrat v bandu Dee Sniderja, pa nisem bil kaj posebej navdušen. Ampak seveda ni bila njena krivda, ampak mi ni bil všeč celoten koncept banda in nastopa. Prvič, če si headliner, se ne spodobi, da si glasbeniki sami pripravljajo instrumente. Drugič, band je že na pogled deloval, kot da je zbran z vseh vetrov, vsak z drugačnim imidžem. In tretjič, izbor pesmi je bil tudi z vseh vetrov, brez pravega koncepta.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki