Whom Gods Destroy predstavljajo video in single “Crawl”

foto: Greg Vorobiov 2023
0 131

Whom Gods Destroy, nova progresivnometalska senzacija, ki je nekakšno logično nadaljevanje zasedbe Sons Of Apollo in jo zastopajo velemojstri svojih poslov: Dino Jelusick (vokal), Ron ‘Bumblefoot’ Thal (kitare), Derek Sherinian (klaviature), Yas Nomura (bas) in Bruno Valverde (bobni), napovedujejo za 15. 3. 2024 izid studijskega prvenca “Insanium”, ki bo izšel pri nemški založbi Insideout Music.

Spodaj lahko prisluhnete že tretjemu singlu in si ogledate nov video s prihajajočega albuma za skladbo Crawl. Video je režiral Wayne Joyner. Skupina je januarja 2024 napovedala novi album s prvim singlom In The Name Of War, ki mu je kasneje sledil single Over Again!

Album “Insanium” vsebuje devet skladb, ki se gibljejo v sferah progresivnega metala z odkloni proti klasičnemu heavy metalu in/ali hard rocku. Dostopen bo v različnih formatih, pri čemer bo dvojna CD ‘mediabook’ verzija vsebovala še štiri dodatne skladbe.

Album “Insanium” je že mogoče prednaročiti.

Album “Insanium” so producirali Whom Gods Destroy, miks in masterizacijo pa je opravil Ron ‘Bumblefoot’ Thal.

Seznam skladb na albumu “Insanium” se glasi:
1. In the Name Of War (6:38)
2. Over Again (5:01)
3. The Decision (7:08)
4. Crawl (6:36)
5. Find My Way Back (5:46)
6. Crucifier (4:43)
7. Keeper of the Gate (4:54)
8. Hypernova 158 (3:24)
9. Insanium (8:37)

Več o Whom Gods Destroy:
Facebook profil!


Whom Gods Destroy – “Insanium” (Insideout Music, 2024)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki