Whom Gods Destroy predstavljajo video in single “The Decision”!

foto: Greg Vorobiov 2023
0 32

Whom Gods Destroy, nova progresivnometalska senzacija, ki je nekakšno logično nadaljevanje zasedbe Sons Of Apollo in jo zastopajo velemojstri svojih poslov: Dino Jelusick (vokal), Ron ‘Bumblefoot’ Thal (kitare), Derek Sherinian (klaviature), Yas Nomura (bas) in Bruno Valverde (bobni), so v petek 15. 3. 2024 izdali studijski prvenec “Insanium”, ki je izšel pri nemški založbi Insideout Music.

Izid albuma so pospremili s četrtim singlom (in videom) za skladbo The Decision, ki ga lahko preverite spodaj. Skupina je pred tem predstavila single: Crawl, Over Again in In The Name Of War (vsi dostopni spodaj).

Album “Insanium” vsebuje devet skladb, ki se gibljejo v sferah progresivnega metala z odkloni proti klasičnemu heavy metalu in/ali hard rocku. Dostopen bo v različnih formatih, pri čemer bo dvojna CD ‘mediabook’ verzija vsebovala še štiri dodatne skladbe.

Album “Insanium” je že mogoče naročiti.

Album “Insanium” so producirali Whom Gods Destroy, miks in masterizacijo pa je opravil Ron ‘Bumblefoot’ Thal.

Seznam skladb na albumu “Insanium” se glasi:
1. In the Name Of War (6:38)
2. Over Again (5:01)
3. The Decision (7:08)
4. Crawl (6:36)
5. Find My Way Back (5:46)
6. Crucifier (4:43)
7. Keeper of the Gate (4:54)
8. Hypernova 158 (3:24)
9. Insanium (8:37)

Več o Whom Gods Destroy:
Facebook profil!


Whom Gods Destroy – “Insanium” (Insideout Music, 2024)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki