Wilderun predstavljajo video in single “Exhaler”

WILDERUN 2021 (promo/press)
0 89

Wilderun, bostonski progresivni metalci, so izdali video za single Exhaler, ki ga lahko predvajate spodaj. Skladba Exhaler je uvrščena na novi studijski album skupine z naslovom “Epigone”, ki je izšel včeraj 7. 1. 2022, pri založbi Century Media Records.

Wilderun so v začetku lanskega decembra predstavili single Identifier, še prej pa tudi single za skladbi Distraction I in Passanger. Vsi so dostopni spodaj.

CD in digitalna verzija albuma “Epigone” bosta vsebovali priredbo Radiohead izvirnika skladbe Everything In Its Right Place, k digitalni pa bo dodan kot t drugi bonus še sintetizatorski miks skladbe Exhaler.

Album “Epigone” lahko naročite.

Wilderun lahko sledite na različnih povezavah.

Wilderun so svoj zadnji album “Veil Of Imagination” izdali leta 2017, ki je kasneje, ko je skupina stopila pod okrilje založbe Century Media, doživel ponatis.

Seznam skladb na albumu “Epigone” je sledeč:
1. Exhaler
2. Woolgatherer
3. Passenger
4. Identifier
5. Ambition
6. Distraction I
7. Distraction II
8. Distraction III
9. Distraction Nulla
10. Everything In Its Right Place (cover version)


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki