Wind Rose predstavljajo video za single “Army Of Stone”

Wind Rose 2022 (press/promo)
0 50

Wind Rose, novi powermetalski protagonisti Tolkienovega domišljijskega sveta, predstavljajo novi video za single Army Of Stone, ki izhaja iz njihovega aktualnega albuma “Warfront”. Video lahko pogledate spodaj.

Skupina želi z novim singlom in videom okrepiti promocijske aktivnosti vezane na prihajajočo evropsko turnejo na katero odrinejo Wind Rose kot predskupina mnogo večjim nosilcem turneje Alestorm in Gloryhammer 6. 1. 2023 (prvi datum je München). Poleg Wind Rose so druga predskupina turneje, ki se sklene 9. 2. 2023 v nemškem Oberhausenu še Rumahoy. Sloveniji najbližji datum gravitira na 10. 1. 2023, ko se koncertna falanga ustavi v dunajski Areni.

Wind Rose so v pozni jeseni 2022 poskrbeli za ponatis ponatis prvih dveh studijskih albumov “Shadows Over Lothadruin” (originalno izdan 2012) in “Wardens of the West Wind” (originalno izdan 2015). Oba albuma sta od 4. 11. 2022 dostopna pri avstrijski založbi Napalm Records.

Wind Rose, z domicilom v toskanski Pisi, delujejo ‘v šprintu rudniških škratov ter proizvodnji mitrila’ vse od leta 2009 dalje, in imajo v žepu že pet studijskih albumov. Zadnjega med njimi, to je “Warfront”, so izdali v letošnjem juniju pri založbi Napalm Records.

Wind Rose so:
Claudio Falconcini – kitara, spremljevalni vokal
Federico Meranda – klaviature
Francesco Cavalieri – vokal
Cristiano Bertocchi – bas kitara
Federico Gatti – bobni

Več koristnih informacij o Wind Rose
https://lnk.to/Windrose-Reissues
https://www.windroseofficial.com/
https://www.facebook.com/windroseoffi…
https://www.instagram.com/windroseoff…
https://twitter.com/windroseband/

#WindRose


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki