Within Temptation predstavljajo “The Purge” single!

WITHIN TEMPTATION 2020
0 92

Within Temptation, nizozemska simfonična power metal inštitucija, ki v zadnjem času posega po konkretnih slogovnih in zvočnih spremembah, kar se glasbenih smernic tiče, predstavlja novi single za skladbo “The Purge”, ki mu lahko prisluhnete spodaj.

“The Purge” je z oktansko energijo nabita heavy rock skladba s katero nakazujejo Within Temptation svojo glasbeno variabilnost, ko se pomikajo proti novim glasbenim sferam.

Ne glede na to, da so vsi koncerti odpovedani, je skupina tudi v času Covid-19 pandemije zadržala artistično produktivnost in tako pričela z izdajo samostojnih singlov.

Prvi tak single za skladbo “Entertain You” so Within Temptation že izdali v letošnjem letu (v maju je izšel tudi glasbeni video). Ta single je bil deležen konkretne promocije, saj je skladbo predvajalo najmanj 40. radijskih postaj, mdr: Music Choice, SiriusXM Octane, WZOR in KQXR. Single je zasedel peto mesti na lestvici “Contraband Metal” in v ZDA pa na “Billboard Mainstream Rock Indicator” 18. mesto.

Within Temptation so v lanskem februarju izdali zadnji in skupno sedmi studijski album z naslovom “Resist”. Z njim so se Within Temptation prvič v karieri uvrstili na več lestvicah sveta med deset najbolje prodajanih plošč, pri čemer so se na nemški glasbeni lestvici izstrelili v sam vrh.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki