Wolf predstavljajo “Midnight Hour” video!

0 50

Wolf, švedski heavy metal revitalisti, se dne 13.03.2020, vračajo na prizorišče z novim studijskim albumom “Feeding The Machine”, ki bo izšel pri založbi Century Media Records.

Vsled njegove promocije predstavljajo Wolf prvi single in sicer za skladbo Midnight Hour, kot tudi video, ki ga lahko v celoti pogledate spodaj!

Naslovnico za novi Wolf album je znova prispeval Thomas Holm.

Album “Feeding The Machine” so Wolf posneli z novincema v postavi Johanom Kolebergom (bobni, HammerFall, Lion’s Share), Pontusom Egbergom (bas kitara King Diamond, Lion’s Share, Treat). Album je produciral član zasedbe Wolf Simon Johansson v studiu SolnaSound Production, medtem ko je za miks zvoka poskrbel  Fredrik Nordström v svojem studiu Fredman. Naslovnico je znova prispeval legendarni Thomas Holm (King Diamond, Mercyful Fate).

“Feeding The Machine” bo izšel kot vinilna plošča (z dodatnim CDjem), kot količinsko omejeni CD digipak in v digitalnem formatu.

Seznam skladb na novem wolf albumu “Feeding the Machine” se glasi:
1. Shoot to Kill
2. Guillotine
3. Dead Man’s Hand
4. Midnight Hour
5. Mass Confusion
6. The Cold Emptiness
7. Feeding the Machine
8. Devil in the Flesh
9. Spoon Bender
10. The Raven
11. Black Widow
12. A Thief Inside
13. Atlantis (priredba orig. Angel Witch) // dodatna skladba, vključena le na količinsko omejenem CD digipak formatu ter na priloženem CDju k vinilni plošči.

Wolf se v marcu odpravljajo na evropsko turnejo na kateri bodo odpirali koncertne večere pred rojaki Grand Magus. Sloveniji najbliže se bosta skupini v sklopu te turneje ustavili, dne 22.03.2020, ko nastopita na Bavarskem, točneje v Münchenskem klubu Backstage.


Wolf – Midnight Hour (uradni video)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki