X-Wild s ponatisom drugega albuma “Monster Effect”

X-WILD (press/promo)
0 20

X–Wild, kultna nemška heavy metal zasedba, sestavljena iz nekdanjih članov legendarnih Running Wild, bodo deležni ponatisa svojega drugega albuma “Monster Effect”, ki je originalno izšel leta 1995!

Izid ponatisa je napovedan za 14. 10. 2022, pri grški založbi ROAR! Rock Of Angels Records.

Po uspešnem studijskem prvencu “So What” (ponatis tega albuma je zunaj od letošnjega aprila dalje), ki je izšel leta 1992, so se X-Wild leta 1995 znova odpravili v studio, da posnamejo svoj naslednji album “Monster Effect”, ki je bil ponovno posnet v hannovrskem studiu M, ki se je medtem preimenoval v Celle. X-Wild so album posneli z enako ekipo kot studijski prvenec. Album je inženiral in miksal Jan Nemec. Po izidu albuma “Monster Effect” so se X-Wild odpravili na evropsko turnejo na kateri so nastopali kot posebni gostje z Grave Digger.

Ponatis tega albuma bo dostopen prvikrat tudi na vinilu! Vinilni format (v rumeni transparentni verziji) je količinsko omejen na vsega 300 kopij za cel svet.

Svojo kopijo v formatih CD in vinilna plošča lahko že prednaročite. Album bo razpoložljiv tudi na vseh digitalnih platformah.

Seznam skladb na albumu “Monster Effect” se glasi:
1. Wild Knight
2. Souls Of Sin
3. Theater Of Blood
4. Heads Held High
5. Dr. Sardonicus
6. Sinners Are Winners
7. Monster Effect
8. Serpents Kiss
9. Sons Of Darkness
10. D.Y.T.W.A.C.
11. King Of Speed

Zasedba X-Wild, ki je posnela album:
Jens Becker (ex-Running Wild, trenutno z Grave Digger) – bas kitara
Axel Morgan (ex-Running Wild) – kitara
Stefan Schwarzmann (ex-Running Wild, ex-U.D.O., ex-Accept) – bobni
Frank Knight – vokal

X-Wild FaceBook profil!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki