Zelbo sklenili pogodbo s Frontiers Music Srl.

Frontiers Music Srl. 2021
0 35

Zelbo – norveška AOR zasedba-, je sklenila dolgoročno pogodbo z italijansko založbo Frontiers Music Srl.

V glasbene oziru so Zelbo zapisani preigravanju AOR glasbe, ki črpa navdih iz časov žanrskega pionirstva, obenem pa je zaznaven vpliv skandinavskega pristopa, saj primerjajo predstavitveni teksti založbe Frontiers Music Srl. skupino mdr. s preteklimi dognanjih zasedb: DaVinci, pa tudi Stage Dolls, Europe in Treat. 

“Zelo smo navdušeni, da smo sklenili pogodbo s tako veliko založbo kot je Frontiers Music,” pravi šef skupine Dag Selboskar in nadaljuje: “Ponosni smo na to, da smo postali del njihove AOR družine.”

Zelbo sta leta 2018 ustanovila klaviaturist Dag Selboskar (DaVinci, Street Legal) in kitarist Ken Ingwersen (Wonderworld, Ken Hensley, ex-Street Legal). V nadaljevanju sta se jima priključila še vzpenjajoča zvezda med mladimi vokalisti Frode Vassel iz Bergna, ki je pred kratkim sodeloval na televizijskem šovu bitke talentov “The Voice Norway” in odlični bobnar Sturla Nøstvik.

Skupina se trenutno ukvarja s post-produkcijo studijskega prvenca, za katerega načrtujejo pri Frontiers Music Srl., da bo izšel ob koncu letošnjega leta.

Več informacij
https://www.facebook.com/ZELBOtheBAND 
https://www.instagram.com/Zelbo_art 


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki