Rhapsody Of Fire napovedujejo EP “I’ll Be Your Hero”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2014
0 77

Rhapsody Of Fire – prosim, nikar ne sprašujte za katero formacijo gre (op. ur.)-, napovedujejo izid novega EP-ja z naslovom “I’ll Be Your Hero”, ki bo izšel pri nemški založbi AFM Records 4. 6. 2021.

Na EP-ju se bo nahajal sveženj mnogih neizdanih skladb, vključno s povsem novim singlom s prihajajočega novega albuma skupine “Glory For Salvation”, novo posnete verzijo skladbe Where Dragons Fly, dva koncertna posnetka, ki izhajata iz The Eighth Mountain turneje ter adaptacijo balade The Wind, The Rain And The Moon. ki je odpeta v drugem jeziku.

Single I’ll Be Your Hero bo kmalu izšel tudi kot ločen single (opremljen z videom).

Svojo kopijo EP-ja pa lahko že prednaročite.

Seznam skladb:
1. I’ll Be Your Hero (Single Version)
2. Where Dragons Fly (Re-recording)
3. Rain Of Fury (Live)
4. The Courage To Forgive (Live)
5. The Wind, The Rain And The Moon
6. Sin Un Adios
7. Senza Un Addio
8. La Force De Me Battre

Naslovnico za album je ustvaril Alex Charleux.

Na fotografiji: Klaviaturist Alex Staropoli med koncertom Rhapsody of Fire 22. 3. 2014, na prizorišču Majestic Music Club, v slovaški Bratislavi (RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta, na katerem so Rhapsody Of Fire v družbi glavnih nosilcev Gamma Ray, lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki