Inhuman Condition predstavljajo video za single “Tyrantula”

Inhuman Condition 2021
0 38

Inhuman Condition – novo ustanovljeni ameriški deathmetalski trio-, predstavlja prvi single za skladbo Tyrantula, ki jo spremlja tudi video. Skladba Tyrantula bo uvrščena na studijski prvenec tria z nazivom “Rat God”

Inhuman Condition so svoj zagon uradno potrdili v začetku letošnjega leta, ekipo pa sestavljajo: vokalist in bobnar Jeramie Kling (ex-Massacre, Venom Inc, The Absence, Goregäng), kitarist Taylor Nordberg (ex-Massacre, The Absence, Goregäng) ter basist Terry Butler (Obituary, ex-Massacre/Death/Six Feet Under). Medtem ko gredo Massacre svojo pot, pred dnevi so sklenili pogodbo z Nuclear Blast Records, bosta Kling in Nordberg na prvencu tria Inhuman Condition izkoristila demo posnetke oziroma material, ki je nastajala za novi Massacre album, a je očitno ostal neizkoriščen.

Video za single Tyrantula je bil posnet na prizorišču Bay Stage Live v kraju Tampa na Floridi. Video je posnel Deidra Kling, uredil pa Jeramie Kling. V komadu sodeluje na eni od solaž tudi Klingov in Nordbergov nekdanji Massacre tovarip Rick Rozz, čeprav se v videu ne pojavi.

Trio bo album izdal v samozaložbi. CD in vinilni nosilci so napovedani za 6. 8. 2021. Za natis vinilnega formata bodo poskrbeli pri Black Serpent Records, glede distribucije albuma v digitalnem formatu, pa so zadolženi pri Blood Blast Distribution.

“Rat God” je zmiksal Kling, masterizacijo pa je opravil Nordberg. Pri tem sta uporabila njun studio Smoke & Mirrors Productions v kraju Spring Hill, na Floridi, kjer je bil album tudi posnet in napisan. Naslovnico za album je prispeval Dan Goldsworthy (Accept, Cradle Of Filth, Alestorm, Xentrix).

Seznam skladb na albumu “Rat God” se glasi:
1. Euphoriphobia
2. The Neck Step
3. Planetary Paroxysm
4. Killing Pace
5. Gravebound
5. Tyrantula
7. Rat God
8. Crown Of Mediocrity
9. Fait Accompli


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki