Magnum rekli zadevi Covid-19 odločen “NE”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2014
0 94

Magnum, ultimativne britanske art in rock ikone, so podali uradno izjavo, da zavoljo aktualne pandemije, ki jo sicer povzroča rapidna globalna širitev virusa Covid-19, ne bodo preklicali datumov svoje nove evropske turneje, na kateri naj bi nastopali v vlogi posebnih gostov, švicarskih hard rock velikanov Gotthard.

Kalkuliranje gor ali dol o premišljenih samopromocijskih “manevrih levje srčnosti”, a verjetno bodo Magnum preprečili izpeljavo koncertne turneje kar ukrepi, ki jih sprejemajo v nekaj urnih razmikih, na dnevni bazi, vse evropske države, a pustimo se presenetiti.

Bend je med drugim zapisal, da je vadil intenzivno tri tedne, da je brezmejno navdušen nad novim basistom, producentom in so-komponistom, to je Američanom z nemškim potnim listom Dennisem Wardom in apelira na svoje oboževalce, naj ne zapadejo v paniko, zavoljo ustrahovalne propagande vezane na aktualno svetovno kužno nadlogo.

Magnum bodo s turnejo začeli 19.03.2020, ko naj bi zaigrali v škotskem Glasgowu. Kopica skupin je pred tem že odpovedala prej potrjene koncerte, med njimi so: Pearl Jam, Machine Head, Slipknot, Trivium, Lacuna Coil in Sons Of Apollo.

Magnum so svoj novi studijski album imenovan “The Serpent Rings” izdali januarja letos, pri nemški založbi Steamhammer / SPV Records (RockLine recenzija TUKAJ).

Na fotografiji: Magnum vokalist Bob Catley, med nastopom skupine, dne 22.05.2014, na prizorišču Cirkus Krone (München, Nemčija) – RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki