Big Big Train predstavljajo koncertni video “Alive”

0 97

Big Big Train, britanski progresivnorockovski imenitneži,  so na svoj You Tube profil naložili video skladbe “Alive”, ki je bila posneta na njihovem koncertu lanskega oktobra na prizorišču Victoria Theatre v mestu Halifax (Anglija).

Basist skupine Greg Spawton je odločitev skupine za to potezo pospremil z besedami: “Glede na to, da morajo ljudje po svetu v teh trenutkih masovno mirovati na svojih domovih, smo menili, da bilo več kot na mestu, da ponudimo kakšnega izmed naših koncertnih videov. Upajmo, da so vsi poslušalci in gledalci v redu in pri zdravju.”

Vokalist David Longdon pa ga dopolnjuje: “Skladba “Alive” pripoveduje o radostih, ki jih najdeš kot del tega sveta. Nekega dne, upajmo da kmalu, se bomo naučili znova odkrivati radost v malih stvareh. Npr. v potovanjih in trenutke, ko si obdan z dobro družbo.” 

Evropska turneja skupine Big Big Train naj bi se pričela 16.07.2020 z nastopom na prizorišču Friars (Aylesbury, Anglija). Glede na dejstvo množičnih odpovedi koncertov po celem svetu, obstaja velika negotovost, ali se bo turneja skupine tudi zgodila. Severnoameriška turneja napovedana za letošnji maj, je bila zaradi posledic pandemije koronavirusa, že odpovedana.

RockLine recenzijo aktualnega albuma skupine Big Big Train z naslovom “Grand Tour”, ki jo je prispeval Peter “Dr. ProgRock” Podbrežnik, lahko preberete TUKAJ!


Big Big Train – “Alive” (uradni koncertni video, Halifax (Anglija), oktober 2019)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki