Michael Grant & The Assassins predstavljajo “Red Light Run” video!

0 88

Pri založbi Frontiers Music Srl., bo dne 10.07.2020, izšel albumski prvenec zasedbe Michael Grant & The Assassins z nazivom “Always The Villain”.

Spodaj že lahko pogledate prvi video za single Red Light Run!

Michael Grant & The Assassins igrajo raznoliko variacijo hard rock glasbe, v kateri združujejo elemente alternativnega rocka in metala, obenem pa raziskujejo različne teksture in žanrske vplive. Za skupino stoji kreativni um Michaela Granta, ki je za album “Always Villain” odigral vse instrumente sam, prav tako pa prispeval za celoten album svoje vokal.

“Always The Villain” je torej rezultat Grantovih izjemnih talentov in njegove absolutne predanosti rock glasbi! Pred formacijo svojih The Assassins, je Grant predtavljal glavno kreativno silo v skupini Endeverafter, ki so delovali v Sacramentu in v začetku prejšnje dekade sklenili pogodbo za Epic Records. Grant je v skupini pel, igral kitaro in komponiral. S skupino je posnel in izdal dva albuma, potem pa so Endeverafter leta 2012 razpadli. Grant se je zatem priključil k L.A. Guns, pri katerih je prebil pet let v vlogi koncertnega kitarista, z L.A. Guns, pa je posnel in izdal tudi en album. Grant citira za svoj navdih mdr. zasedbe Prince, Smashing Pumpkins, The Cure, Guns ‘N Roses, David Bowie, Tom Petty in In Flames, kar naj bi odseval tudi zvok albuma “Always The Villain”. The Assassins so že izvedli uspešen koncert v sklopu Monsters of Rock Cruise leta 2019 in že brusijo zobe, da na polno osvojijo odre sveta.

Seznam skladb na “Always the Villain” se glasi:
1. Barrel Of A Gun
2. Always The Villian
3. Killing Me Slowly
4. Nightmares
5. Red Light Run
6. Anthem Of Us
7. Break Me With U
8. Death Of Me
9. Runaway (Can You Stand The Rain)
10. Gimme Salvation
11. Secrets

Več koristnih informacij:
https://mgassassins.com/home
https://www.facebook.com/michaelgrantassassins
https://www.instagram.com/michaelgrantassassins/
http://instagram.com/michaelgrant
https://twitter.com/themichaelgrant


Michael Grant & The Assassins – Red Light Run (uradni video)
Michael Grant & The Assassins – “Always the Villain” (naslovnico)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki