Novena predstavljajo “Sail Away” animirani video!

0 59

Novena, britanski progresivni rockerji, pri katerih sodelujeta vokalista Ross Jennings (Haken) in poet Gareth Mason (Slice The Cake) in ki so, dne 06.03.2020, pri založbi Frontiers Music Srl., izdali svoj studijski prvenec “Eleventh Hour”, predstavljajo animirani video za single in skladbo “Sail Away”, ki ga lahko predvajate spodaj.

Novena, so prodrli na mednarodno glasbeno prizorišče leta 2016, ko so izdali izvrstno sprejeti EP “Secondary Genesis”. Do danes so nastopili na nekaj čislanih festivalskih prizoriščih, kot mdr. UK-Tech Festu v letih 2016 in 2017 ter koncertih na katerih so ogrevali občinstvo pred zasedbami odpirali koncerte mdr. pred Skyharbor, Vola in Sithu Aye.

Ob Masonu in Jenningsu zapolnjujejo postavo aktualne formacije Novena še kitarist Dan Thornton (Ex-HAARP Machine, Ex-No Sin Evades His Gaze), bobnar Cameron Spence (Ravenface), basist Moat Lowe’s (Slugdge, Ex-NSEHG) ter komponist Harrison White.

Seznam skladb na “Eleventh Hour” se glasi:
1. 22:58
2. 22:59
3. Sun Dance
4. Disconnected
5. Sail Away
6. Lucidity
7. Corazón
8. Indestructible
9. The Tyrant
10. Prison Walls

Album lahko naročite TUKAJ!


Novena – Sail Away (uradni animirani video)
Novena – Disconnected (uradni video)
Novena – Indestructible (uradni video)
Novena – Sun Dance (uradni video)
Novena – “Eleventh Hour” (naslovnica)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki