Chaos Magic predstavljajo EP “Desert Rose”

0 58

“Večna” italijanska založba Frontiers Music Srl, bo izdala EP “Desert Rose”, čilske melodičnometalske zasedbe Chaos Magic, ki jo vodi izvrstna pevka Caterina Nix. Gre za EP s štirimi predelavami izvirnikov izvajalcev: Sting, Faith No More, Duran Duran in Bruce Dickinson (datum izida EP-ja, v uradnem naznanilu ni naveden, op. ur.).

Vlsed promocije EPja, predstavlja skupina že prvi single EPja in sicer za predelavo Stingovega izvirnika naslovne skladbe EP-ja Desert Rose, ki jo lahko predvajate spodaj. Na verziji skupine Chaos Magic sodelujeta v vlogah posebnih gostov bobnar Mike Terrana (Vision Divine, ex-Tarja, ex-Rage, ex-Axel Rudi Pell,…) in Zaher Zorgati (Myrath).

Založba se je za to potezo odločila zavoljo izvrstno sprejetega aktualnega studijskega albuma skupine “Furyborn”, ki je izšel v lanskem letu (naročilo).

Seznam skladb na EP-ju “Desert Rose” se glasi:
1. Desert Rose feat. Zaher Zorgati (Myrath) & Mike Terrana (orig. Sting)
2. Accident Of Birth (orig. Bruce Dickinson)
3. Ashes To Ashes (orig. Faith No More)
4. Ordinary World (orig. Duran Duran)

Več informacij o Chaos Magic:
https://www.facebook.com/caterinanix/
https://www.instagram.com/caterina_nix_official/


Chaos Magic – “Desert Rose” (orig. Sting) – avdio
Chaos Maigc – “Desert Rose” (naslovnica)

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki