Shining Black predstavljajo “Just Another Day” single!

0 52

Shining Black, glasbeni projekt v katerem sta združila svoje moči vokalist Mark Boals in kitarist Olaf Thorsen, predstavljajo prvi single s prihajajočega istoimenskega studijskega prvenca za skladbo “Just Another Day”, ki mu lahko prisluhnete spodaj.

Album “Shining Black” bo izšel, dne 10.07.2020, pri založbi Frontiers Music Srl. Album že lahko pred-naročite!

Ob zgoraj citirana glasbenika ne potrebujeta posebne predstavitve, pa vseeno! Vokalist Mark Boals je v karieri mdr. sodeloval z Yngwie J. Malmsteenom, Ring Of Fire ter Royal Hunt, kitarist Ölaf Thorsen, pa je vseskozi aktiven v zasedbah Labyrinth in Vision Divine). Njun prvenec vas bo popeljal do točke perfektnega žanrskega stapljanja klasičnih prvin heavy netala in melodičnega rocka, kjer oba glasbenika znova v polno sijeta v svojih vokalnih (Boals) in kitarskih (Thorsen) veščinah.

Zametki albuma in projekta Shining Black segajo v leto 2014, ko je Labyrinth zapustil pevec Roberto Tiranti in so se fantje znašli v dilemi, kako nadaljevati brez pevca. Tako se jim je takrat priključil prav Mark Boals, vendar pa do realizacije novega Labyrinth albuma ni prišlo, vse do vnovične priključitve Tirantija s katerim je zasedba leta 2017 izdala aktualni album “Arhitecture Of God”, ker Boals svojega natrpanega urnika, nikakor ni mogel uskladiti z Labyrinth.

Seznam skladb na albumu “Shining Black” je sledeč:
1. The House Of The Fallen Souls
2. The Boogeyman
3. My Life
4. A Sad Song
5. Shining Black
6. Just Another Day
7. Where Are Your Gods
8. The Carousel
9. The Day We Said Goodbye
10. We Fall

Zasedba Shining Black:
Mark Boals – vokal
Olaf Thorsen – kitara
Oleg Smirnoff – klaviature
Nik Mazzucconi – bas kitara
Matt Peruzzi – bobni

Več koristnih informacij:
https://www.facebook.com/ShiningBlackband/


Shining Black (feat Mark Boals & Olaf Thorsen) – Just Another Day (avdio)
Shining Black – “Shining Black” (naslovnica)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki