Mariusz Duda (Riverside, Lunatic Soul) predstavlja animirani video za novi single “Knock Lock”

foto: Tomasz Pulsakowski
0 82

Mariusz Duda, vodja, basist in pevec poljskih progresivnorockovskih odličnikov Riverside in ki je znan tudi po stranskem projektu Lunatic Soul, bo 23. 4. 2021 izdal svoj samostojni studijski album z naslovom “Claustrophobic Universe”.

Mariusz je danes izdal prvi single, ki ga spremlja tudi animirani video (spodaj) in sicer za skladbo Knock Lock. Animacije za video so ustvarili pri Animatic & Sightsphere.

Album “Claustrophobic Universe” bo nasledil v lanskem letu izdana samostojna studijska predhodnika in sicer “Lockdown Spaces”, ki je izšel konec junija 2020 in “Are You Ready For the Sun”, ki je izšel konec avgusta 2020. Tudi na novem albumu raziskuje Mariusz Duda ambientalna prostranstva elektronskih zvočnih krajin.

Album “Claustrophobic Universe”, ki bo izšel pri založbi Glassville Records, lahko že prednaročite!

Album je bil posnet med januarjem in marcem 2021 v varšavskem studiu Serakos. Za produkcijo albuma so poskrbeli Mariusz Duda, Magda in Robert Srzedniccy. Vso glasbo na albumu je ustvaril Mariusz Duda. Naslovnico za album je prispeval Hajo Müller.

Na albumu bo devet skladb, in sicer:
1. Knock Lock
2. Planets In A Milk Bowl
3. I Landed On Mars
4. Waves From A Flat Earth
5. 2084
6. Escape Pod
7. Lemon Flavoured Stars
8. Claustrophobic Universe
9. Numbers And Denials


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki