Pinn Dropp predstavljajo video in single “Vortex”

Pinn Dropp 2021 (promo/press)
0 128

Pinn Dropp, poljski progresivnorockovski kvintet, predstavlja svoj novi video za single Vortex, ki ga lahko predvajate v celoti spodaj. Single Vortex prihaja iz pravkar izdanega EP-ja “…Calling from Some Far Forgotten Land”, na katerem se nahajajo štiri skladbe in je trenutno dostopen v digitalnem formatu. Skupina sicer obljublja izid albuma tudi v CD in vinilnem formatu, kar lahko pričakujemo v začetku prihodnjega leta.

Za novi EP se je skupini pridružil britanski bobnar Jake Aubrey iz zasedbe Echorec, medtem ko je skupino v času snemanja EP-ja zapustil njen klaviaturist Bartek Kosiński, ki pa ga je pri Pinn Dropp že nadomestil novi član skupine Mirek Skorupski. Ob obeh naštetih glasbenikih zastopajo Pinn Dropp še sledeči trije glasbeniki: Mateusz Jagiełło (vokal), Piotr Sym (kitara) in Paweł Woliński (bas kitara).

Pinn Dropp so svoj debitantski album “Perfectly Flawed” izdali leta 2019, za novi EP pa pravijo, da z njim polagajo pisto za pristanek materiala za drugi studijski album, ki naj bi izšel v drugi polovici leta 2022.

Uradni Bandcamp profil skupine!

Seznam skladb na EP-ju ” …Calling from Some Far Forgotten Land” se glasi:
1. The Call
2. Vortex
3. Cluster
I – Posses the Light
II – Quest for the Stars
III – Long Way Home
4. Always Here


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki