Adrian Smith in Richie Kotzen predstavljata video in single “Scars”

foto: John McMurtrie
0 71

Adrian Smith in Richie Kotzen – dve imeni rocka in metala, za kateri je uvodna predstavitev jalovo dejanje popolnega razsipa-, predstavljata nov single in nov video.

Za to sta izbrala skladbo “Scars”, video pa lahko v celoti predvajate spodaj.

Adrian Smith in Richie Kotzen sta še v lanskem decembru združila kreativne moči v tandemu Smith/Kotzen in predstavila skupni single za skladbo “Taking My Chances”. Ob koncu letošnjega januarja pa sta napovedala tudi izid istoimenskega skupnega albuma, ki bo izšel 26. 3. 2021 pri založbi BMG.

Album je bil posnet na otoku Providenciales, ki je del otočja Turks in Caicos med Dominikansko republiko, Kubo in Bahami. Album sta producirala Richie in Adrian, za miks in masterizacijo zvoka skupno devetih skladb albuma pa je poskrbel Kevin “Caveman” Shirley. Oba glasbenika sta na albumu prispevala tako vodilne vokale, kot kitare in bas kitare.

Richie Kotzen je na nekaterih skladbah odigral bobne, za skladbo Solar Fire pa je bobne kot poseben gost prispeval Adrianov Iron Maiden tovariš Nicko McBrain. Drugi gost albuma je Kotzenov bobnar Tal Bergman, ki je prispeval bobne za skladbe: “You Don’t Know Me”, “I Wanna Stay” in “‘Til Tomorrow”. Album bo postregel z energičnimi točkami in grabežljivimi harmonijami, v ekspresivnem oziru pa zaokroža vibracijo šole klasičnega rocka sedemdesetih, pri čemer se v talilnem loncu znajdejo v družbi bluesa, tradicionalnega R&B-ja in hard rocka. Album je odsev glasbenih ozadij, iz katerih izhajata oba glasbenika.

Seznam skladb na albumu “Smith/Kotzen”:
01. Taking My Chances
02. Running
03. Scars
04. Some People
05. Glory Road
06. Solar Fire
07. You Don’t Know Me
08. I Wanna Stay
09. ‘Til Tomorrow

Album “Smith/Kotzen” bo na razpolago v sledečih formatih:
– digipack CD
– 12-inčni črni vinil
– digitalno
– količinsko omejeni 12-inčni rdeče-črni barvni vinil


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki