Aftermath predstavljajo video in single “Transform & Disrupt”

Aftermath 2022 (press/promo)
0 84

Aftermath, kultni čikaški thrash metalci, predstavljajo svoj novi single Transform & Disrupt, ki je že dostopen na vseh glavnih digitalnih platformah. Single je opremljen z videom, ki ga lahko preverite spodaj.

Gre za drugi single iz prihajajočega novega albuma skupine “No Time To Waste”, ki je napovedan za 17. 3. 2023 pri založbi Zoid Entertainment.

Vokalist Kyriakos “Charlie” Tsiolis pravi v zvezi z novim singlom sledeče: “Sporočilo te skladbe je transformacija in ustavitev samega sistema izobraževanja. Zgodovino pišejo zmagovalci, kot pravi znameniti rek, taisti rek pa izpušča dejstvo, da taisti zmagovalci kontrolirajo vse resnično znanje in vse resnične informacije. Sistem izobraževanja skozi katerega gremo vsi, nam pere možgane in nas indoktrinira tako, da verjamemo le tistemu kar želijo oni da verjamemo in da sprejmemo to kot realnost. To jim omogoča, da lahko kontrolirajo vse. Dokler tega ne bomo razumeli, ne bomo mogli preobraziti in zaustaviti te mašinerije ter zaživeti svobodno.”

Kot rečeno, bodo Aftermath torej izdali svoj novi album “No Time To Waste” 17. 3. 2023. Novi album je tretji del konceptualizirane trilogije, ter predstavlja odmik od obeh temačneje zastavljenih predhodnikov trilogije. Na albumu se bo znašla tudi predelava Lennonove klasike Give Peace A Chance.

Zasedba Aftermath 2022:
Kyriakos “Charlie” Tsiolis – vokal
Steve Sacco – kitara
Ray Schmidt – bobni
George Lagis – bas kitara


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki