AKA Neomi (ft. Štras) predstavljajo single in video “Težišče”

foto: Mia Ventin 2024
0 66

AKA Neomi v družbi Gregorja Strasbergarja – Štrasa z novim in tudi zadnjim singlom ‘Težišče‘ pred izidom težko pričakovanega albuma in koncerta v Kinu Šiška.

Težišče‘ je za pevko, ki je avtorica glasbe in besedila, najbolj osebno izpovedna pesem na albumu ‘Lepo se svetiš v temi‘. Če človek ne najde svojega težišča, se težko sprosti, tako tehnično kot metaforično. “Namesto, da bi se zibala med pomarančevci, se ziba v sivini med tlakovci, a kaj, ko ta svet trenutno ne obeta nič dobrega.”

V ponavljanju mantre “nisem v redu” in “nisva v redu”, ki sestavlja refren, se je našel tudi Gregor Strasbergar – Štras, ki ga je pesem takoj navdušila. Tudi on namreč v današnjem svetu pogosto ne najde ravnotežja. Sašo in Štrasa si lahko ogledate v videospotu, ki ga režiser Nejc Gazvoda opiše kot mehka utopija. V medprostor ga je postavil s pomočjo Veronike Francesce Štefančič.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki