Alluvial predstavljajo “40 Stories” video!

Nuclear Blast Records 2021
0 11

Alluvial – progresivni tehnični deathmetalski kolektiv-, v katerem sodelujejo člani zasedb Suffocation in The Faceless, so izdali novi single in video za skladbo 40 Stories. V začetku aprila so Alluvial predstavili single in video za skladbo Thy Underling, sredi preteklega marca pa single in video za skladbo Ulysses. Vse tri skladbe bodo uvrščene na studijski prvenec “Sarcoma”, ki bo izšel 28. 5. 2021, pri nemški založbi Nuclear Blast Records.

Single lahko preverite spodaj.

Alluvial so bili sprva začrtani kot vse-instrumentalna ekipa, vendar so poleg hitro vključili tudi vokalista Kevina Mullerja (ex-Suffocation, The Merciless Concept). Preostanek kvinteta zastopajo še kitarist Wes Hauch (ex-The Faceless, Black Crown Initizate), basist Tim Walker (Entheos) in bobnar Matt Paulazzo (Aegaeon).

Potem, ko je skupina napisala in ustvarila demo posnetke skladb, so Alluvial odšli v Atlanto do zvočnega inženirja Johna Douglassa (Mr. Bungle, Amon Amarth) ter z njim posneli kitare, bas kitaro in vokale.

Seznam skladb na albumu “Sarcoma” se glasi:
01. Ulysses
02. Thy Underling
03. Sarcoma
04. 40 Stories
05. Zero
06. Exponent
07. Sleepers Become Giants
08. The Putrid Sunrise
09. Sugar Paper
10. Anodyne


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki