andy Summers napoveduje EP “Vertiginous Canyons”

Andy Summers 2021 (promo/press)
0 29

Andy Summers, eden izmed najbolj zanimivih in posebnih kitaristov rock univerzuma, znan med drugim kot tretjina ikonskih The Police, v karieri pa je mdr. sodeloval tudi z Robertom Frippom, Kevinom Ayersem in Soft Machine, bo 21. 6. 2024 in pri založbi Blue Cloud Music, izdal nov EP z naslovom “Vertiginous Canyons”.

Spodaj lahko prisluhnete vodilnemu singlu EP-ja za skladbo Into The Blue!

Novi EP je nastal tako da je priznani kitarist in fotograf ustvarjal novo glasbo, ki naj bi delala družbo njegovim fotografijam, ki se nahajajo v njegovi knjigi “A Series Of Glances” (2023). Vsaka skladba EP-ja predstavlja avdiovizualno refleksijo, pri čemer si je Summers pomagal tako, da je med igranjem projeciral na platno izbrano sliko, kar ga je med kreativnim momentom dodatno navdihovalo. Vsaka skladba se vsebinsko nanaša na izbrano sliko fotogalerije v izdani zbirki “A Series Of Glances” (2023) pri čemer je imela prste vmes tudi založba teNeues, ki je izdala knjigo in pristopila do Summersa s pobudo naj ustvari nekaj glasbe, ki bi delala družbo fotomaterialu knjige.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki