Primož Kumer pripravlja studijski album!

Primož Kumer 2024 (press/promo)
0 31

Primož Kumer, slovenski glasbenik, multi-instrumentalist, vokalist, avtor, poet, umetnik, aranžer in kantavtor snema studijski album.

Primož Kumer velja za enega najbolj raznovrstnih slovenskih glasbenikov! V osnovi je šolani trobentač, ki mu trobenta ni nikoli prav “dišala”. Primož Kumer aka Joe Cheers Band je igral bas kitaro v metal bendu Pragwald, igral je bobne pri eni najbolj inovativnih skupin Non Finire Mai – njegova bobnarska inovativnost je v času, ko je igral za Non Finire Mai, v glasbenih in medijskih krogih vsem odpirala usta. Bil je tudi bobnar pri Transcedence, Spiritual Pyrotechnics ter bobnar in pevec zasedb Special Delivery, Cheers band in Chicago band.

Svoj avtorski album trenutno snema v leseni brunarici kot Joe Cheers Band, pri čemer mu delajo družbo različni glasbeniki. Poraja se domala eklektični album, ki je mešanica rocka, folkrocka, country, bluegrass, reggea.

Za produkcijo albuma bo skrbel Joco Drum Cover.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki