Anyone najavljajo novi album “In Humanity”

TogethermenT Records 2021
0 21

Anyone, ameriška progresivna rock formacija, bo 12. 10. 2021 izdala novi studijski album z naslovom “In Humanity”. Album bo izšel pri založbi TogethermenT Records.

Anyone so posebni po tem, da sta pri njih nekoč igrala aktualni Foo Fighters bobnar Taylor Hawkins in Yes vokalist Jon Davison. Pisala se je druga polovica devetdesetih, ko so skupino v kalifornijskem Long Beachu ustanovili njen vodja Riz Story, Hawkins in Davison. Slednji je takrat igral bas kitaro in kitaro.

Ko je skupina leta 2000 prešla pod okrilje založbe Roadrunner Records, je Riz Story že opravil menjavi na mestih basista in bobnarja. Hawkins se je pred tem že pridružil Alanis Morissette (tam je vztrajal leto dni in pol, potem pa zaigral s Foo Fighters), medtem ko je Jon Davison nadaljeval glasbeno pot pri Sky Cries Mary, kjer je igral bas kitaro. Leta 2010 se je Davison priključil ameriškim progresivnim rockerjem Glass Hammer, kjer je prevzel vlogo vodilnega vokalista. Od leta 2014 dalje je Davison stalni član nove inkarnacije britanskih progresivnorockovskih ikon Yes.

Riz Story, ki je pravzaprav danes vse v enem, ko govorimo o Anyone, je avtor vse glasbe in besedil novega albuma “In Humanity”. To je konceptualen album za katerega je Riz dejal, da je bil sprva mišljen kot glasbena podlaga filmu in noveli, ki jo je napisal. Riz Story je ta album ustvarjal kar deset let, na njem pa se vije zgodba o človeštvu, ki je planet Zemljo izčrpalo do konca. Planet je postal tak, da ni omogočal več naselitve. Zato so se ljudje odpravili z vesoljnimi plovili v kozmos, kjer so odkrili še lepši planet. In? Ga pričeli znova uničevati …

Seznam skladb na albumu “In Humanity” je sledeč:
1. Elations    
2. The Disappearing Everything   
3. Apocalypse   
4. The Pale Blue Dot
5. Emergence
6. Don’t Swallow Tomorrow
7. Whole World’s on Fire
8. Transfiguration
9. On the ending earth…
10. Misanthropist
11. The Madness
12. In Humanity
13. Curtain Call


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki