Architects se razhajajo s kitaristom Joshem Middletonom

0 682


Architects so napovedali odhod kitarista Josha Middletona po šestih letih v skupini.

Novico so potrdili s objavo na Instagramu na uradnem računu skupine, ki prikazuje pet članov na odru po podpori skupini Metallica.

“S težkim srcem sporočamo, da se Joshov čas v skupini končuje,” piše v izjavi. “Postopoma se je izkazalo, da moramo iti vsak svojo pot, vendar ostajamo tesni prijatelji.”

“Josh je bil zasidra za skupino po izgubi Toma in nam je omogočil, da smo skupino ohranili v najtežjih trenutkih našega življenja. Vedno mu bomo hvaležni za to.”

“Želimo mu vse najboljše v prihodnjih prizadevanjih in predlagamo, da vsi ohranjajo oči odprte za novi album skupine Sylosis, ki bo izšel še letos.”

Citati še v angleščini:

“It is with a heavy heart that we announce Josh’s time in the band has come to an end,” reads the statement. “It has gradually become apparent that we need to go our separate ways, but we remain close friends.

“Josh was a life raft for the band after we lost Tom and he gave us a way to keep the band alive through the hardest experience or our lives. We will always be grateful to him for that.

“We wish him the best in his future endeavours and we suggest that everyone keeps an eye out for the new Sylosis record later this year.”

Potem ko se je Josh leta 2016 pridružil skupini Arhitekti kot turnejski kitarist po smrti Toma Searla, je leta 2017 postal stalni kitarist in hkrati ostal glavni član svoje izvirne skupine Sylosis, ki je letos izdal novo pesem Deadwood.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki