V PRODAJI DODATNE VSTOPNICE ZA JUTRIŠNJI RAZPRODANI KONCERT IRON MAIDEN V ARENI STOŽICE V LJUBLJANI!

Live Nation 2023
0 192

IRON MAIDEN ZAČENJAJO “FUTURE PAST TOUR” V SLOVENIJI!

28. MAJA 2023 V ARENI STOŽICE V LJUBLJANI!

V PRODAJI DODATNE VSTOPNICE ZA ŽE POL LETA RAZPRODANI KONCERT, TUDI FAN PIT!

V veliko čast Sloveniji in slovenskim oboževalcem, bodo IRON MAIDEN pričeli svojo povsem novo koncertno turnejo prav pri nas, že jutri, 28. maja 2023 v Areni Stožice v LjubljaniOrganizator koncerta je v zadnjem trenutku pustil v prodajo še nekaj vstopnic za ta že pol leta razprodani koncert! Vsi oboževalci Iron Maiden, ki ste ostali brez vstopnic, ste tako vabljeni, da si priskrbite vstopnice, ki so na voljo na www.eventim.si in na pooblaščenih prodajnih mestih. Predskupina na koncertu bo The Raven Age.

Foto: John McMurtrie

Ustanovni član Iron Maiden, basist Steve Harris, je ob tej priložnosti dejal:»Po izidu našega zadnjega albuma, »Senjutsu«, smo trenutno turnejo Legacy of the Beast Tour nekoliko posodobili tako, da smo nastope pričeli s prvimi tremi pesmimi z nje, z odrsko postavitvijo »Japanese Palace«. Ker nima smisla ponavljati tega za turnejo albuma »Senjutsu«, smo razmišljali o drugih možnostih in smo se odločili, da ponovno oživimo turnejo »Somewhere In Time«, saj ta ni bila vključena v različne retrospektivne zgodovinske turneje, ki smo jih imeli v preteklosti. Te so temeljile na naših videoposnetkih s koncertov iz 80-ih, saj te turneje žal nismo posneli (krivite menedžerja!!). V preteklih letih smo od oboževalcev prejeli veliko prošenj za številne skladbe s tega albuma, zato jih bomo zdaj odigrali in seveda nekaj drugih, za katere vemo, da vam bodo všeč! Prav tako nam bo v posebno zadovoljstvo, da bomo končno lahko odigrali nekaj bolj epskih skladb na »Senjutsu«, na kar smo dolgo čakali! Leto 2023 bo razburljivo obdobje in res se veselimo, da vas bomo spet srečali v Sloveniji, kjer smo nazadnje igrali leta 2007 na poletni turneji »Matter Of The Beast.«”

Skupina je nedavno zaključila svojo spektakularno svetovno turnejo “Legacy Of The Beast”, ki jo je za dve leti prekinil covid. Turneja se je začela maja 2018 v Talinu v Estoniji, prvim od 139 nastopov v 33 državah. Do zadnjega nastopa v Tampi na Floridi 27. oktobra 2022 je skupina na tej epski svetovni turneji igrala pred več kot tremi milijoni (!) oboževalcev.

Bodite na tekočem na vvv.ironmaiden.com

PREDPRODAJA VSTOPNIC:

www.eventim.si in vsa pooblaščena prodajna mesta po Sloveniji

(Petrol, OMV, Pošta Slovenije, Big Bang, Trafike 3DVA, (K)kiosk, hiše vstopnic Eventim …)


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki