Arthur Brown’s Kingdom Come s peterno CD retrospektivo!

CHERRY RED RECORDS
0 24

Arthur Brown’s Kingdom Come bodo deležni peternega CD zaboja oziroma retrospektive z naslovom “Arthur Brown’s Kingdom Come: Eternal Messenger – An Anthology 1970-1973”, ki bo izšel 23. 6. 2021, pri založbi Esoteric Recordings.

Peterni CD zaboj bo združeval vse albume, ki jih je skupina posnela med oktobrom 1971 in aprilom 1973. Albumi “Galactic Zoo Dossier” (1971), “Kingdom Come” (1972) in “Journey” (1973) so ob tej priložnosti doživeli zvočno remasterizacijo. Preostala dva CD-ja sta arhivske narave in sicer “Jam – The First Sessions 1970” in “At The BBC 1971-1972”. Na slednjem se nahaja dvanajst točk, ki so bile odigrane za BBC med marcem 1971 in septembrom 1972, devet med njimi do tega dne še nikdar ni bilo izdanih.

Na preostalih CD-jih bo vpetih še trinajst dodatnih skladb (dve med njimi na CD-jih nikdar nista izšli). Gre za material, ki je nastal v studiu med snemanjem albumov, vendar pa ga skupina nikdar ni uporabila. K vsemu temu bo dodana bogata knjižica z novim esejem in ekskluzivnim intervjujem Arthurja Browna ter dodatna replika plakata.

Brown je ustanovil Kingdom Come potem, ko je razpustil zasedbo The Crazy World Of Arthur Brown, saj sta ga takrat dva njegova člana Vincent Crane in Carl Palmer zapustila in ustanovila Atomic Rooster. Brown je kasneje ustanovil še nekaj projektov, in sicer: Strangelands, Puddletown Express, in Rustic Hinge.

“Arthur Brown’s Kingdom Come: Eternal Messenger – An Anthology 1970-1973” lahko že prednaročite.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki