At The Gates so se razšli s kitaristom Jonasom Stålhammarjem

foto: Ester Segarra 2021
0 50

At The Gates, eni izmed utemeljiteljev gotenburške šole meloidčnega death metala, so se razšli s kitaristom Jonasom Stålhammarjem, ki je prebil pri članstvu skupine zadnjih pet let.

Stålhammar se je At The Gates priključil septembra 2017 v skupini pa je takrat nadomestil originalnega in ustanovnega kitarista Andersa Björlerja, ki je At The Gates zapustil v marcu istega leta.

V soboto 23. 7. 2022 so At The Gates na družabnih omrežjih sporočili: “At The Gates smo se odločili, da se razidemo s kitaristom Jonasom Stålhammarjem. Trenutno se ukvarjamo z iskanjem njegove zamenjave za prihajajoče koncerte.”

Poleg At The Gates, je Stålhammar v karieri med drugim sodeloval tudi z: The Lurking Fear, Crippled Black Phoenix, Bombs Of Hades, God Macabre, Abhoth, Utumno in Macabre End.

At The Gates se v letošnjem letu odpravljajo v Severno Ameriko na turnejo posvečeno proslavi 25. obletnice izida albuma “Slaughter Of The Soul”. Skupina je želela to turnejo izvesti že pred dvema letoma, a ji je to preprečil obči planetarni Covid-19 scenarij. Na tej turneji naj bil skupina dotični album izvajala na koncertih v celoti. Od njegovega začetka do konca. Preostali repertoar bo vseboval druge točke iz več kot tridesetletne kariere skupine.

At The Gates so svoj zadnji studijski album “The Nightmare of Being” izdali v lanskem letu.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki