Attic Demons predstavljajo “Make Your Choice” video

foto: NINA GRAD 2013
0 27

Attic Demons, portugalski heavy metalci, ki so leta 2013 nastopili sredi zgodnje popoldanske pripeke na tolminskem Metaldays festivalu, predstavljajo novi video in single za skladbo “Make Your Choice”. Video lahko v celoti predvajate spodaj.

Video je bil posnet na prizorišču “Museu de Lamas”, za njegovo režijo je poskrbel Carlos Guimaraes, produkcijo pa so prevzeli pri G Media.

“Make Your Choice” bo uvrščena na prihajajoči novi studijski album skupine z naslovom “Daytime Stories, Nightmare Tales”, ki bo izšel 25. 9. 2020, pri založbi ROAR! Rock of Angels Records.

Skupina pravi, da je želela z “Daytime Stories… Nightmare Tales”, odkriti nova glasbena obzorja, ujeti modernejši zvok, razviti še več hrupa in dodatni še več udarnosti, obenem pa zadržati goriščno točko navdihovanja nad pridobitvami N.O.W.B.H.M., ter s tem zadržati svojo tradicionalnost.

Attick Demons so posneli novi album v postavi: Arthur Almeida (vokal), Nuno Martins (kitara), Dário Antunes (kitara), João Clemente (bas kitara) in Ricardo Oliveira (bobni).

Seznam skladb na albumu “Daytime Stories, Nightmare Tales” se glasi:
01. The Contract
02. Make Your Choice
03. Renegade
04. The Revenge of The Sailor King
05. Hills of Sadness
06. Headbanger
07. Devil’s Crossroad
08. O Condestavel
09. Running

Album lahko že kupite:
CD/Vinyl:
https://bit.ly/attickdsntmm
https://bit.ly/attickdsntroar

Digitalni format:
https://backl.ink/142645829

Na fotografiji: Vokalist Arthur Almeida med nastopom Attic Demons 22. 7. 2013 v sklopu prvega dne tolminskega festivala Metaldays (RockLine fotoarhiv 2006-2020, foto: Nina Grad, vse pravice pridržane). RockLine recenzijo tega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ!


Attic Demons – Make Your Choice (uradni video)
Attic Demons – “Daytime Stories, Nightmare Tales” (naslovnica)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki