Bang Your Head z novimi potrditvami in sklenjenim warm up programom!

0 135

Organizator tradicionalnega festivala Bang Your Head, ki poteka vsako leto v nemškem kraju Balingen potrjuje nastop novih izvajalcev, ki bodo nastopili na prihajajoči novi izdaji tega prestižnega festivala. Obenem je znan seznam nastopajočih skupin na warm-up koncertu, ki poteka vsako leto na predvečer festivala.

Zadnje potrditve so: nemški posnemovalci King Diamonda Attic, švedski power metalci Dream Evil, nemški power/thrash metalci Brainstorm, ki prihajajo 29.01.2019, v ljubljanski Orto bar in I’ll Be Damned.

Nosilci letošnjega warm-up koncertnega večera, ki se bo zgodil, dne 10.07.2019, so finski power metalci Battle Beast, pred njimi bodo nastopili veterani nemškega metala Grave Digger, uvodne urice programa na warm up-u, pa ne bodo nič manj powermetalsko obaravne, ko se bodo zvrstili še: Grailknights, Warkings ter Endlevel.

Bang Your Head!!! se bo v prihodnjem letu odvijal tam, kot vedno. Na prizorišču Messegelände mesta Balingen in sicer med 11.07.2019 ter 13.07.2019!

Seznam vseh doslej potrjenih skupin se glasi takole:

STEEL PANTHER
KROKUS
SKID ROW
SOULFLY
DARK TRANQUILLITY
CIRITH UNGOL
METAL CHURCH
HARDCORE SUPERSTAR
EKTOMORF
VENOM INC.
KEEP OF KALESSIN
ROSS THE BOSS
THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA
FLOTSAM AND JETSAM
ONMIUM GATHERUM
AUDREY HORNE
BRAINSTORM
DREAM EVIL
ARMORED SAINT
TRIBULATION
ENHERJER
EVERGREY
MANTAR
RAM
SORCERER
PICTURE
VISIONS OF ATLANTIS
STORMWARRIOR
ATTIC
DUST BOLT
SCREAMER
TRAITOR
BEAST IN BLACK
I’LL BE DAMNED

Organizator bo v kratkem potrdil tudi več nastopajočih  izvajalcev, ki bodo zastopali program prihodnje izdaje festivala.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki