Raven predstavljajo koncertni video za skladbo Hung, Drawn And Quartered

ALEŠ PODBREŽNIK
0 95

Britanske N.W.O.B.H.M. legende Raven, ki pripravljajo izdajo novega koncertnega dokumenta z nazivom Screaming Murder Death From Above: Live In Aalborg, predstavljajo koncertni video za skladbo
Hung Drawn And Quartered

Video lahko pogledate v celoti spodaj

Screaming Murder Death From Above: Live In Aalborg izvira iz koncertnega nastopa skupine v lanskem novembru, ko so Raven nastopili v mestu danskem Aalborg (Skråen), na Danskem.

“Screaming Murder Death From Above: Live In Aalborg”, bo 18.01.2019, pri nemški založbi SPV Records. Dostopen bo v formatih CD (digipak), dvojni vinil in digitalno. 

Raven so sicer skoraj že zaključili z zadnjimi aktivnostmi, ki so povezane s snemanjem novega studijskega albuma. Ta bo izšel še v prvi polovici letošnjega leta, na njem pa se bo prvič predstavil tudi novi član skupine in sicer bobnar Mark Heller.

 Seznam skladb na Screaming Murder Death From Above: Live In Aalborg je sledeč:

01. Destroy All Monsters 
02. Hell Patrol 
03. All For One 
04. Hung Drawn And Quartered 
05. Rock Until You Drop 
06. A.A.N.S.M.M.G.N. 
07. Tank Treads (The Blood Runs Red) 
08. Faster Than The Speed Of Light 
09. On And On 
10. Break The Chain 
11. Crash Bang Wallop

Na gornji fotografiji: John (levo) in Mark Gallagher (desno) med nastopom Raven, dne 15.07.2017 v sklopu tretjega dne festivala Bang Your Head!!! v nemškem Balingenu (RockLine fotoarhiv 2006-2019, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo s tega dne festivala lahko preberete TUKAJ!

Raven – Hung Drawn & Quartered (live video)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki