Be’lakor predstavljajo video in single “Hidden Window”

Be'lakor 2021
0 42

Be’lakor, avstralski melodični progresivni death metalci, se v letošnjem letu, po petih letih odkar je izšel zadnji studijski album, vračajo z njegovim naslednikom imenovanim “Coherence”, ki bo izšel 29. 10. 2021, pri avstrijski založbi Napalm Records.

Vsled promocijskih aktivnosti vezanih na novi album, predstavljajo Be’lakor že prvi single (in video) za skladbo Hidden Window, ki jo lahko preverite spodaj.

Pianist in klaviaturist skupine Steve Merry je v zvezi z novim albumom povedal sledeče: “Navdušeni smo nad dejstvom, da lahko najavimo naš novi album Coherence. Gre za pet let intenzivnega dela, ki je bilo izzivalno, rezultat tega pa sta med drugim tudi dve najdaljši skladbi, ki smo jih kdaj koli napisali. Coherence vsebuje nekaj izredno krepostnih instrumentalov, je mestoma zelo navit, trd in progresiven, pa tudi zelo muzikalen, kar je sicer značilnost komponiranja naše glasbe. Tudi v smislu poezije smo se znatno odmaknili od naših prvih albumov. Veselimo se sodelovanja z založbo Napalm Records in dejstva, da lahko delimo našo novo glasbo z našimi privrženci.”

Album “Coherence” lahko že prednaročite.

Seznam skladb na albumu “Coherence” se glasi:
1. Locus
2. The Dispersion
3. Foothold
4. Valence
5. Sweep of Days
6. Hidden Window
7. Indelible
8. Much More Was Lost


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki