Devoid predstavljajo video in single “Hands Of Salvation”

Frontiers Music Srl. 2021
0 35

Devoid, francoski melodični metalci predstavljajo novi single in video za skladbo Hands Of Salvation,. ki ga lahko preverite spodaj.

Hands Of Salvation prihaja iz novega albuma “Lonely Eye Movement”, ki bo izšel 15. 10. 2021 pri italijanski založbi Frontiers Music Srl., in ki ga je skupina napovedala v začetku letošnjega avgusta z naslovnim singlom in videom (spodaj).

Po napovedih založbe Frontiers Music Srl. je novi album skupine velikanski korak naprej in prinaša pravšnji trenutek, da spozna skupino tudi širša svetovna glasbena javnosti. “Lonely Eye Movement” prihaja štrii leta po studiskem prvencu “Cup of Trears”, v glasbenem oziru pa se je skupina z novim album dotaknila tudi progresivnorockovskih zvočnih struktur, čeprav ostaja v goriščna točka artizma muzikalno visoko nalezljiv heavy metal.

Devoid je ustanovil francoski kitarski virtuoz Shad Mae. Skupina kombinira tehnične finese z razkošnimi aranžmaji ter zapomnljivimi bombastičnimi napevi. Postavo Devoid zastopajo še nemški vokalist Carsten ‘Lizard’ Schulz (Evidence One, Book of Reflections), kitarist Gwen Kerjan, klaviaturist Jorris Guilbaud, basist Geoffrey Shob Neau in bobnar Benjamin Lesous.

Album “Lonely Eye Movement” lahko že prednaročite.

Seznam skladb na albumu “Lonely Eye Movement” se glasi:
1. Lonely Eye Movement
2. Man Without Fear
3. Impostor
4. Destination Heaven
5. Waiting For The Storm
6. In The Absence Of Holiness
7. Mirror Maze
8. Hands Of Salvation
9. Stroboscope Life
10. Martial Hearts
11. Wood And Wind

Zasedba Devoid:
Carsten ‘Lizard’ Schulz – vokal
Shad Mae – kitara
Gwen Kerjan – kitara
Jorris Guilbaud – klaviature
Geoffrey ‘Shob’ Neau – bas kitara
Benjamin Lesous – bobni

Več informacij:
https://www.facebook.com/SHADMAEDEVOID
https:/instagram.com/devoidbandofficial
https://www.instagram.com/shadmaeoffi...


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki