Blaze Bayley napoveduje koncertni album!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2017
0 74

Blaze Bayley, nekdanji Iron Maiden vokalist, je 26. 3. 2023 doživel srčno kap ter pred kratkim prestal kirurški poseg operacije srca s trojnim obhodom.

Mark Appleton in Christopher Appleton, ki skrbita za pevčev menedžment, sta v zvezi z zdravstvenim stanjem Blazea Bayleya podala na Facebook profilu sledečo izjavo (na dnu novice se nahaja angleški izvirnik):

“Obisk Blazea na njegovem domu je navkljub uspešno prestali operaciji potrdil, da so dogodki terjali svoj davek.

Blaze ohranja pozitivizem, je potrpežljiv in se bori, kot je to pričakovati od borca kakršen je, vendar pa bo potreboval po tako obsežni operaciji mnogo časa, da si opomore in reči se bodo zanj počasi premikale.

Pred njim je šest tednov počitka preden bo sploh lahko začel s fizioterapijo, kar bo vse skupaj podaljšalo še za nadaljnjih 12 tednov.

Hvala vsem za vašo neverjetno podporo.

Nadaljevala bova z občasnim oglašanjem v zvezi s situacijo in okrevanjem Blazea.

Medtem pa… najavljamo tudi novi koncertni album!

“Damaged Strange Different And Live”

Z njim se ukvarjamo že nekaj mesecev. Sedaj je napočil pravi čas, da ga napovemo in da k aktualnim zdravstvenim problemom dodamo še eno pozitivno novico.

Uradni datum izida tega koncertnega albuma je 7. 7. 2023 na naši spletni trgovini pa ga bo kmalu mogoče prednaročiti. 

Naslov novega koncertnega albuma je povzet po verzu iz skladbe “Warrior”, ki izhaja iz albuma “War Within Me”. Na njem bodo v živo izvedene skladbe tega albuma, kot tudi sveženj Iron Maiden skladb.

Album bo razpoložljiv v formatih CD, vinil in digitalnem.”

Na fotografiji: Blaze Bayley med nastopom 25. 4. 2017, v Vrbi na Koroškem in tamkajšnjem prizorišču Bluesiana Rock Cafe (Avstrija) – RockLine fotoarhiv 2006-2023, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki