Blood Red Saints predstavljajo video in single “Breathe Again”

FRONTIERS MUSIC SRL. 2021
0 30

Blood Red Saints, britanski melodični rockerji, se z novim studijskim albumom vračajo pod okrilje založbe Frontiers Music Srl., ki je z njimi sodelovala v času izida studijskega prvenca “Speedway” leta 2015.

Novi album se imenuje “Undisputed” in bo izšel pri omenjeni založbi 6. 8. 2021. Vsled promocijskih aktivnosti predstavlja skupina že drugi single in video za skladbo Breathe Again, ki je dostopna spodaj. Sredi junija so Blood Red Saints že predstavili prvi single in video za skladbo Heaven In Headlights (prav tako spodaj).

Blood Red Saints sta leta 2014 ustanovila pevec Pete Godfrey in basist Rob Naylor iz zasedbe Angels or Kings. V sodelovanje je pristopil James Martin (Vega), bend pa je uspel skleniti pogodbo s Frontiers Music Srl. za prvenec “Speedway”. James in njegov brat Tim sta skupaj napisala dve skladbi za album, za masterizacijo prvenca pa je poskrbel Harry Hess iz zasedbe Harem Scarem. Impresivni prvenec je sledil tradiciji zvočnih in slogovnih manevrov kultnih britanskih AOR skupin: Dare, FM in Newman.

Skupina je kasneje izdala še dva zelo dobro sprejeta albuma “Love Hate Conspiracies” ter “Pulse”, oba za založbo AOR Heaven, sedaj pa se vrača pod okrilje Frontiers Music Srl., kjer bo izdala četrti album “Undisputed”.

Seznam skladb:
1.  This Ain’t A Love Song
2.  Love Like War
3.  Heaven In The Headlights
4.  Breathe Again
5.  Caught In The Wreckage
6.  Karma
7.  Come Alive
8.  Alibi
9.  Undisputed
10. Complete
11. All I Wanna Do 

Zasedba:
Pete Godfrey – vokal
Lee Revill – kitara
Rob Naylor – bas kitara
Andy Chemney – bobni

Koristne informacije:
https://bloodredsaints.net/ 
https://www.facebook.com/bloodredsaints
 


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki