Stephen Crane & Duane Sciacqua predstavljata video in single “Crazy In Love”

0 29

Stephen Crane & Duane Sciacqua – kdor spremlja wesst coast/AOR glasbo in hard rock osemdesetih-, bo znal povedati, da gre za možakarja, ki sta osemdeseta preživela skupaj v zasedbi Big Guns, le da jima ni uspelo spraviti skupaj niti enega albuma. Potem ko je Stephen Crane leta 1984 izdal odličen samostojni studijski album “Kicks”, je združil moči z Duaneom Sciacquo, nastal je bend Big Guns. Za skupino je izkazala velik interes tudi založba MCA Records. Vendar do izida prvenca ni prišlo, čeprav je skupina že ustvarila svoj avtorski material in pričela redno nastopati po klubih Hollywooda.

No, nedolgo tega so priromali na plano prav posnetki iz arhivov, ki so bili pripravljeni za snemanje prvega Big Guns albuma, Te demo verzije pa sta oba glasbenika, ki sta po vrsti let obnovila sodelovanje, izpilila do te mere, da je nastalo dovolj glasbenega materiala za pravi album. Skupni album projekta Stephen Crane & Duane Sciacqua, ki sta ga (precej samoumevno) poimenovala kar z “Big Guns”.

Album “Big Guns” bo izšel 30. 7. 2021, pri založbi AOR Heaven Records. Lahko ga prednaročite. Spodaj lahko preverite single za skladbo Crazy In Love. Pred tem je duo predstavil že single Gangland (spodaj).

Seznam skladb na “Big Guns” se glasi:
1. Gangland
2. Crazy In Love
3. Bad Girls
4. Waiting For The Night
5. Love For Sale
6. Touch Of Magic
7. Tell Me What You Want
8. Combat Zone
9. I Won’t Tell On You
10. Bad Reputation


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki