Bobnar Jay Weinberg je prestopil k Suicidal Tendencies!

Jay Weinberg 2023 (via Facebook)
0 93

Jay Weinberg, nekdanji Slipknot bobnar, je obelodanil novico o priključitvi h thrash cross-over legendam Suicidal Tendencies.

V svoji izjavi na Facebook omrežju (izvirnik spodaj) Jay ne skriva vzhičenosti in navdušenja, kar se ob njegovi prvobitni ljubezni do prvin punka, metala in hardcorea, nanaša na novo dejstvo, da je lahko privilegiran, ko je dobil priložnost da se priključi h kolegom iz zasedbe Suicidal Tendencies s katerimi sicer čvrsto prijateljuje zadnjih 20. let.  

Možakar bo še v tem mesecu zaigral na prvih koncertih Suicidal Tendencies.

Kot nas uči zgodovina, se je Jay Weinberg priključil Slipknot leta 2014, kot zamenjava za Joeya Jordisona, je precej nepričakovano zapustil Slipknot v lanskem novembru, pri čemer so Slipknot v svoji uradni izjavi v zvezi s tem mdr. zapisali, da je šlo pri tem za ‘kreativno odločitev’.

Medtem še ni uradno znano kdo bo pri Slipknot zamenjal Weinberga, čeprav se vse glasneje šušlja, da naj bi bil to Eloy Casagrande, ki je pred dnevi brez posebnega predhodnega obvestila, zapustil brazilske ikone thrash metala. Ti so ob bobnarjevi nenadni odločitvi, da jih zapusti, doživeli ‘blažji’ šok, kar so poudarili tudi v svoji uradni izjavi. Sepultura so medtem rekrutirali v svoje vrste že novega bobnarja Greysona Nekrutmana.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki