Brian May (Queen) je utrpel lažji srčni napad

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2020
0 48

Brian May, vsem dobro znana prva in edina kitara famoznih Queenov, je sporočil, da je pred kratkim utrpel lažji srčni napad. Pravi, da se je znašel blizu smrti, a dodaja, da se po operaciji (vstavili so mu tri žilne opornice) počuti mnogo bolje. Žilne opornice služijo temu, da v primeru blokiranja arterije, ta ostane odprta.

May in njegovi Queen kompanjoni so v preteklem mesecu izdali novo posneto verzijo njihovega ikonskega hita We Are The Champions, preimenovano v You Are The Champions, in ga posvetili vsem zaposlenim, ki se nahajajo v prvi bojni liniji pri zoperstavljanju koronavirusu Covid-19. Zbrana sredstva bodo namenjena solidarnostnemu Covid-19 fondu Svetovne zdravstvene organizacije.

Queen + Adam Lambert bi se morali v letošnjem letu odpraviti na evropski del “Rhapsody” turneje, a jih je zaustavila pandemija, tako da so termini zaenkrat prestavljeni na kasnejši čas.

Na fotografiji: Brian May med nastopom v italijanskem mestecu Gradež (Grado), 16. 7. 2013, kjer je nastopil v duetu s pevko Kerry Ellis (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno reportažo s tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Queen + Adam Lambert – You Are The Champions (uradni video)

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki