Gösta Berlings Saga predstavljajo Veras Tema video!

copyright: Inside Out Music
0 81

Gösta Berlings Saga, švedski instrumentalni progresivci, so poskrbeli za presenečenje in pri založbi InsideOut Music 15. 5. 2020 nenapovedano izdali koncertni dokument “Artefacts – Live”.

Spodaj lahko predvajate glasbena videa koncertnih verzij skladb Brus Från Stan in Artefacts, ki sta vključeni na “Artefacts – Live”.

Album “Artefacts – Live” je bil posnet na koncertu v švedskem Stockholmu, od koder skupina tudi prihaja. Na grandioznem prizorišču tamkajšnjega teatra Södra so Gösta Berlings Saga v celoti izvedli svoj zadnji studijski album “ET EX”, ob tem pa v repertoar vključili tudi nekatere starejše točke svojega glasbenega opusa.

“Artefacts – Live” lahko naročite TUKAJ!

Skupini, ki je koncertni nastop posnela tudi s kamerami, se je med na odru pridružila kopica posebnih glasbenih gostov, med njimi kitarist skupine Pig Eyes Henrik Palm in tolkalec zasedbe Viagra Boys Tor Sjödén.

Gösta Berlings Saga sporočajo, da so sklenili delo na svojem novem in skupno šestem studijskem albumu, ki so mu nadeli naslov “Konkret Musik” in bo izšel 24. 7. 2020 pri nemški založbi Inside Out Music. Album je posnel, miksal in produciral Daniel Fagerström.

Skupina bo prvo skladbo novega albuma “Konkret Musik” predstavila 29. 5. 2020.

Gösta Berlings Saga: Artefacts – Live (seznam skladb na koncertnem albumu):
1. Veras tema
2. The Shortcomings of Efficiency
3. Square 5
4. Artefacts
5. Capercaillie Lammergeyer Cassowary & Repeat
6. Brus från stan
7. Fundament
8. Terra Nova
9. Sersophane (8:54)


Gösta Berlings Saga – Veras Tema (koncertni video “Artefacts – Live”)
Gösta Berlings Saga – “Artefacts – Live” (naslovnica)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki